HomePortfolioDesign ProcessArticlesAbout UsContact Us
Before
Buzzell

The goals for the project were to create a more welcoming entrance, update the materials, improve the traffic flow, expand the entertainment space and enhance the view.

Please click on any photo to see an enlarged image.

  Before

  After

Before
Buzzell
Buzzell

We added color and movement to the edge of the garden space with perennials and grasses to frame - and not block - the view.

Buzzell
Buzzell
After

The old deck and sidewalk were removed and replaced with a larger patio and walk of stamped concrete.

Buzzell
Buzzell
After

The retaining wall was replaced and moved back and the trees were heavily trimmed up to create a lighter, more spacious and welcoming entryway.

Buzzell
Buzzell
After

The new curved pathway system created a smooth flow around the property and shaped planting pockets for Japanese maples and other shade loving plants.




Buzzell Plan
Buzzell before
Buzzell after
Buzzell before
Buzzell after
Buzzell before
Buzzell after
Buzzell before
Buzzell after
[CLOSE]